Vanda

Kedves Te, Ti és Mindannyian!

Örülök, hogy a bemutatkozó oldalamra kattintottál, engedd meg, hogy el is kezdjem a mesémet. 🙂

Talán még járni is alig tudtam, de első dolgom az volt, hogy az utcánkban talált kiscicát hazavigyem és gondoskodjak Róla. Ő volt Buci, aki 18 éves koromig az egyik legmeghatározóbb személy szerepét töltötte be.

Valamilyen formában mindig is védtem az állatokat és próbáltam segíteni azoknak, akik mentették a segítségre szoruló négylábúakat, majd elérkezett az a nap, amikor is elsőként léptem át a menhely kapuját 2012-ben és ott ragadtam. Nagyon eltökélt voltam és minden kutyáról igyekeztem a lehető legtöbb és legelőnyösebb fényképet készíteni, majd ezeket a közösségi portálon megosztani, hogy mielőbb gazdához kerülhessenek, hiszen rácsok mögött nem lehet igazi életet élni. Később tudatosult bennem, hogy ez bizony manapság nem megy ennyire egyszerűen… ezért minden hétvégémet kint töltöttem, hogy nagy sétákra elvihessem a kutyákat és így adjak Nekik némi szabadság-érzetet.

Egyre többen lettünk fanatikus menhelyre járók és hamarosan létrehoztuk mentor programunkat, mely keretein belül olykor szakértői segítséggel, olykor autodidakta módon szerzett tudással igyekeztünk a viselkedésproblémás kutyákat oktatni, hogy ők is kaphassanak egy esélyt kennelen kívül, egy kanapén heverészve. Szerencsére sikertörténetek sorozata özönlötte el a programot az indulástól számított 1 éven belül és a legtöbb mentoráltunk betette a mancsát a tutiba és boldog gazdisok lettek. 🙂

A 2018-as év elején megrendezésre kerülő Rotary Futófesztiválon 4 önkéntes társammal karöltve neveztünk maratoni csapatként. Remek lehetőségnek tekintjük, hisz ezen alkalom segítségével minél többen megismerhetik munkásságunkat. Szeretnénk felhívni a figyelmet az önkéntesség pozitív hatásaira, az állatvédelemre, menhelyünk helyzetére. Egyenként próbálunk összegyűjteni 200 000 forintot, mely teljesítené álmunkat, hisz miben, ha nem egységben az erő! Segítenél nekünk?

Ha szíveden viseled a menhely lakóinak sorsát és úgy érzed, egy kisebb összeget tudsz nélkülözni és részükre felajánlani, kérlek tedd meg és a támogatott futó + Rotary közleménnyel küldd el a menhelynek. A menhely lakóinak nevében hálásan köszönjük, hogy támogatod Őket!
Együtt az Állatokért 14100213 – 24460049 – 01000008
IBAN: HU20 14100213 – 24460049 – 01000008 SWIFT: MAVOHUHB
ADÓSZÁM: 18567623-1-09